Dengarkan lagu Sinar Mata Hati nyanyian Ernie Zakri dengan lirik

Sinar Mata Hati

Ernie Zakri5 Feb 2021

Lirik Sinar Mata Hati

Andai kau merenung sinar mataku

Pasti kau kan tahu wajah hatiku

 

Biar hilang dimata

Namun cinta itu tetap ada

Kerna kita pernah rasainya

 

Maafkanlah aku kerna melukaimu

Tanpa kata bicara

 

Fahamilah aku

Kerna mendustaimu

Demi memeluk cinta bersama

Ke syurga

 

Andai kau merenung sinar mataku

Pasti kau kan tahu wajah hatiku

 

Dengarilah kekasih

Suara jiwa ku yang merindumu

Hanyalah dikau yang kusayangi

 

Maafkanlah aku kerna melukaimu

Tanpa kata bicara

 

Fahamilah aku

Kerna mendustaimu

Demi memeluk cinta bersama

Ke syurga

 

Lihat ke mataku

Pandangi wajahku

Setulusnya usah lagi berpaling

 

Inilah sumpahku cari jawapanku

Meski pun tersiksa

 

Maafkanlah aku kerna melukaimu

Tanpa kata bicara

 

Fahamilah aku

Kerna mendustaimu

Demi memeluk cinta bersama

Ke syurga

 

 

Andai kau merenung sinar mataku

Komen untuk Sinar Mata Hati (61)

qyra
qyra

tak suka tapi sampai ke sini kau cari lagu nya, dah kenapa kau hanat? masalah hati ke ni? BUSUK

ni lgu baru 2021 ke..knapa feel mcm lagu 90 an jiwg karat leman..trutama part korus..sori lah..out trus..klu lagu lama 90 an tu msh dpt trima sbb tu lagu zmn tu..ni xkn nak kua lagu cmni..mcm xda ideaaa le pulaa..pdpt sy je la..

syafiqah
syafiqah

jujur saya first time dengar lagu ni selepas Ernie dapat anugerah di AIM 23 ❤️ best lagu ni

Hif Fong
Hif Fong

kann best klw ada seosan 2

rindu cerita Suri Katriana ❤️❤️❤️❤️

Team AmmarNazhan
Team AmmarNazhan

kalau tak nak dengar lagu ni, tak payahlah dengar, sibuk nak komen buat apa?! 🙄🙄🙄🙄

ni lgu baru 2021 ke..knapa feel mcm lagu 90 an jiwg karat leman..trutama part korus..sori lah..out trus..klu lagu lama 90 an tu msh dpt trima sbb tu lagu zmn tu..ni xkn nak kua lagu cmni..mcm xda ideaaa le pulaa..pdpt sy je la..

Dang Merduwaty
Dang Merduwaty

rindu cerita Suri Katriana ❤️❤️❤️❤️

Mermaid
Mermaid

Lagu ni dibuat utk ost drama suri katriana, so lagu dan lirik dihasilkan berdasarkan cerita tersebut. Bkn utk di release pun tp dh peminat mintak so lepas 2tahun bru di release. Sekian..

ni lgu baru 2021 ke..knapa feel mcm lagu 90 an jiwg karat leman..trutama part korus..sori lah..out trus..klu lagu lama 90 an tu msh dpt trima sbb tu lagu zmn tu..ni xkn nak kua lagu cmni..mcm xda ideaaa le pulaa..pdpt sy je la..

niknurinn
niknurinn

rindu suri katriana🥺🌹

niknurinn
niknurinn

Favvv jugakk yg ni❤❤

Markyong Afcy
Markyong Afcy

Tujuan sesuatu lagu dibuat ada justifikasinya, estatikanya tersendiri. Klu ko hebat, ko ubahlah lagu ni jadi WOW sampai orang tahun 3090 masih berdebad tentang gubahan baru kau.

ni lgu baru 2021 ke..knapa feel mcm lagu 90 an jiwg karat leman..trutama part korus..sori lah..out trus..klu lagu lama 90 an tu msh dpt trima sbb tu lagu zmn tu..ni xkn nak kua lagu cmni..mcm xda ideaaa le pulaa..pdpt sy je la..

Jenny Mattius
Jenny Mattius

mantapp👍👍👍