Dengarkan lagu Nemen (Ndx Aka Version) nyanyian Happy Asmara dengan lirik

Nemen (Ndx Aka Version)

Happy Asmara, Delva Irawan25 Sep 2023

Lirik Nemen (Ndx Aka Version)

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

 

Kowe konangan gendakan

 

Ngomongo jalokmu piye

 

Tak turutane tak usahakne

 

Aku ramasalah yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek'e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang opo nek ku mertahanke kowe

Kowe malah ngeboti liyane

 

Aku kaget ndelok status mu tangan gandengan

Jelas dudu ro aku sik ngancani koe tahunan

Janjimu janji taek jare arep tekan tuek

Nyatane cangkemu elek ati ajur mbok suwek

Tiwas wis nguwang wektu aku ngancani dapurmu

Wong kere koyo aku tok tendang seko uripmu

Koe ngeboti bondo dinggo nuruti gengsimu

Koe milih kono sik iso nuruti senengmu

Ah pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

 

Kowe konangan gendakan

 

Ngomongo jalokmu piye

 

Tak turutane tak usahakne

 

Aku ramasalah yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek'e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang opo nek ku mertahanke kowe

Kowe malah ngeboti liyane

 

Percuma tak gondeli wong sing ora nduwe ati

Aku ra mbok hargai utekmu mbok deleh ngendi

Keblongan leh ku berjuang dihancurke harapan

Kabeh sebatas angan dibuang koyo rosokan

Sirahku soyo judeg nduwe pasangan sing picek

Neng pikiran wis bunek critone kudu wis mandek

Mlakuo karo de'e tatuku tak urus dewe

Saiki koe sepele ditenggo mawon karmane

Keple

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

 

Kowe konangan gendakan

 

Ngomongo jalokmu piye

 

Tak turutane tak usahakne

 

Aku ramasalah yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek'e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang opo nek ku mertahanke kowe

 

 

Kowe malah ngeboti liyane