Dengarkan lagu Shut Up nyanyian Harith Zazman dengan lirik

Shut Up

Harith Zazman1 Okt 2021

Lirik Shut Up

Shut up, tolong diam lah

 

Aku tahu yang kau insecure

Tapi you’re so fine baby

That’s for sure

Selalu cakap yang kau tak enough

Tapi hanya mu, ku sanggup dengar

Segala masalah

 

Banyak bunyi cakap itu ini

Just shut up cos you’re the one for me

Balik rumah Netflix and chill

Sit down, lemme tell you how I feel

 

Hey girl, just shut up

Take my hand and please diam lah

 

Aku harap kamu

Janganlah begitu, tolong

Jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

Tak perlu kau ragu

Tak elok macam tu

Tolong jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

Shut up, tolong diam lah

 

Tak sengaja malu malu

Fahamilah perasaan ku

tenangkan lah

Situasi yang ku hadapi

Tolong shut up,

Tolong shut up

Aku

 

Jika, aku perlu

Harap kau di situ

itu yang aku nak tahu

 

Jika, aku perlu

Harap kau di situ

Ini lah yang terbuku

 

Hey girl, just shut up

Take my hand and please diam lah

 

Aku harap kamu

Janganlah begitu, tolong

Jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

Tak perlu kau ragu

Tak elok macam tu

Tolong jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

Shut up, tolong diam lah

 

Tak kira waktu

aku menunggu

 

25 jam sehari

Ku menemani mu

 

Hanya dirimu

Yang aku perlu

 

Harap kau berada

Berada di situ

 

Aku harap kamu

Janganlah begitu, tolong

Jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

Tak perlu kau ragu

Tak elok macam tu

Tolong jangan risau just

Shut up

Aku kan ada just

Shut up

 

 

Tolong lah diam, k?

Komen untuk Shut Up (8)

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️

Aiman Arif
Aiman Arif

Dgr lagu ni kat Hot Fm tadi

Lee always makes Harith song to be the best song ever.😁 in my opinion.

Banana Boi
Banana Boi

Lagu ni dos catchy tinggi ya amat. Terima kasih kepada kolaborasi makcik high pitch, hook yang tidak annoying, Harith Zazman yang lebih berattitud nak nakal-nakal sikit dalam ini lagu.

Aiman Jerry
Aiman Jerry

please shut up ok baby tibe 😘💕

U__U
U__U

best song

yaariz
yaariz

✨😉🤫🤫

littleicebear
littleicebear

much love 💛💛💛💛💛