Dengarkan lagu Berharap Tak Berpisah nyanyian Reza dengan lirik

Berharap Tak Berpisah

Reza21 Nov 2002

Lirik Berharap Tak Berpisah

Ingatkah kan dirimu

Yang pernah menyakiti aku

Kau kecewakan aku

Tapi ku maafkan salahmu

Kini berganti kisah

Ku menyakiti dirimu

Tapi apa yang terjadi

Kau meninggalkanku

Izinkan aku untuk terakhir kalinya

Semalam saja bersamamu

Mengenang asmara kita

Dan akupun berharap

Semoga kita tak berpisah

Dan kau maafkan

Kesalahan yang pernah kubuat

Ingatkah kan dirimu

Yang pernah menyakiti aku

Kau kecewakan aku

Tapi ku maafkan salahmu

Kini berganti kisah

Ku menyakiti dirimu

Tapi apa yang terjadi

Kau meninggalkanku

Izinkan aku untuk terakhir kalinya

Semalam saja bersamamu

Mengenang asmara kita

Dan akupun berharap

Semoga kita tak berpisah

Dan kau maafkan

Kesalahan yang pernah kubuat

Mengapa kau begitu mudahnya

Berfikir hanya dalam waktu

Yang sekejap mata

Kutahu hanya bibirmu yang bicara

Tapi hati kecilmu masih mencintaiku

Izinkan aku untuk terakhir kalinya

Semalam saja bersamamu

Mengenang asmara kita

Dan akupun berharap

Semoga kita tak berpisah

Dan kau maafkan

Kesalahan yang pernah kubuat

Izinkan aku untuk terakhir kalinya

Semalam saja bersamamu

Mengenang asmara kita

Dan akupun berharap

Semoga kita tak berpisah

Dan kau maafkan

 

Kesalahan yang pernah kubuat

Komen untuk Berharap Tak Berpisah (7)

cikla
cikla

❤️❤️❤️

Amyn myn
Amyn myn

❤️❤️

Khairul Zaiful
Khairul Zaiful

IG girl tu @sintyamaricsa

Khairul Zaiful
Khairul Zaiful

ye setuju.sama gak tgk kt ig

sama laa sis hehehe

koya
koya

sama laa sis hehehe

Lepas tengok ada satu girl ni menari kat twitter terus cari lagu ni sedap pulak😂

Rianie Lee
Rianie Lee

Yupp memang best lgu ni sy layan...... Jg!

DeelaRohan
DeelaRohan

Lepas tengok ada satu girl ni menari kat twitter terus cari lagu ni sedap pulak😂