Dengarkan lagu Pangestu nyanyian Lavora dengan lirik

Pangestu

Lavora14 Ogs 2023

Lirik Pangestu

Sawangen langit wengi iki

 

Ngancani aku sing lara ati

 

Awakmu sing selalu tak tresnani

 

Ket biyen nganti tekan saiki

 

Kabeh uwis ginaris

 

Rasane ati kaya diiris-iris

 

Ora merga ana uwong liya

 

Nanging agamane sing beda

 

Gusti kula mboten ikhlasna

 

Yen pancen kula kudu pisahan

 

Keyakinan sing beda pisah merga wong tua

Jane aku ra trima nanging kudu tak tampa

Ora bakal ilang tresnaku

 

Senajan ndunya mboten paring pangestu

Tenangno atimu tenangno pikirmu

Aku sayang sliramu

 

Woo

Woo

 

Sakjane aku ra isa yen kudu lunga

Senajan lara kaya apa aku tetep tresna

Bumi langit nyakseni

 

Tresna iki tekane pati

 

Gusti kula mboten ikhlasna

 

Yen pancen kula kudu pisahan

 

Keyakinan sing beda pisah merga wong tua

Jane aku ra trima nanging kudu tak tampa

Ora bakal ilang tresnaku

 

Senajan ndunya mboten paring pangestu

 

Tenangno atimu tenangno pikirmu

Aku sayang sliramu

 

Yen pancen wis garise tresna gur tekan kene

Muga kowe bahagia karo pilihan wong tua

Salam kanggo bapakmu salam kanggo ibumu

 

Aku tresna sliramu