Dengarkan lagu Bertahan Terluka nyanyian Fabio Asher dengan lirik

Bertahan Terluka

Fabio Asher2 Feb 2022

Lirik Bertahan Terluka

Entah kah prasangka

Atau memang benar firasatku

Bahwa dirimu t'lah berubah

Senyummu berbeda

 

Dan benar saja

Ada hati lain yang kau jaga

Seakan-akan ku tak bisa membaca

Kau buat seperti tak ada yang terluka

 

Lakukanlah semaumu

Sampai kau lelah menyakitiku

Sebisa ku tak 'kan mengusikmu

Ku akan mencoba mengerti dirimu

 

Dan benar saja

Ada hati lain yang kau jaga

Seakan-akan ku tak bisa membaca

Kau buat seperti tak ada yang terluka

 

Lakukanlah semaumu

Sampai kau lelah menyakitiku

Sebisa ku tak 'kan mengusikmu

Ku akan mencoba mengerti dirimu

 

Andaikan kau tahu

Rasa sayang ku melebihi rasa sakit ini

Mungkin kau takkan pernah menyangka

Mengapa ku tetap disini, ooh

 

Lakukanlah semaumu

Sampai kau lelah mеnyakitiku

Sebisa ku takkan mengusikmu

Ku akan mencoba

 

Lakukanlah semaumu

Sampai kau lelah, terus kau menyakitiku

Sebisa ku takkan mengusikmu

 

Ku akan mencoba mengerti dirimu

Komen untuk Bertahan Terluka (104)

dynælyn jayy ✨
dynælyn jayy ✨

tak tahu nak cakap apa tapi tulah rasa dia tu mcm aish 💔💔 susah la nak ckp so end up kita malas nak ckp and benda yg kita mampu buat dgr lagu jela ek 🍂🎶

Kendhya14
Kendhya14

I don't understand his attitude towards me, he seems to love me but he already has a new girlfriend:(

ikabedot_quinn89
ikabedot_quinn89

sesakit itu rasanya skrg😢😢😢...dia sahabat tp dia yg nyakitin...😢

joox305273952
joox305273952

hi

Nak lepaskan dia tapi saya still sayang kan dia 😞

Suhaili B.Ting
Suhaili B.Ting

😌😌

kalau la awak tak buat semua tu malam tu mesti kita bersama lagi sekarang kan 😞

Sally Na
Sally Na

my fav song

haneda_hada
haneda_hada

bertahan terluka, tpi aku tetap menyayangi dia sampai sekrg.. aku cuba untuk faham dia. andai you tahu rasa sayang i lebih rasa sakit i sekarang.. sbb tu i masih bertahan.. I miss you,dear love, MHH 🤍🥲♥️ I'm sorry..sbb i tak berharga di mata you kan?

Luna Adriana
Luna Adriana

untuk seseorang yg terlalu istimewa dihati saya....berhentilah terus menyakiti hati saya....terlalu lama saya bertahan terluka.....sedarlah ketulusan saya..

🦄
🦄

Sama awakk dah dua minggu💔😭

Lagi menangis dengar lagu ni, aaa rindunya . 2 minggu dah putus 🥹🥹😩😩

Shawkey
Shawkey

Who hears this song & pretends we're broken, gang 😂.

siapa yang dengar lagu ni & pura pura broken kita geng 😂.