Listen to Mimpi (feat. Alif) song with lyrics from K-Clique

Mimpi (feat. Alif)

K-Clique, ALYPH5 Jul 2019

Mimpi (feat. Alif) Lyrics

Hidup aku bagai mimpi

Hidup aku bagai mimpi

Banyak sudah ku lihat

Semua nya ku ingat

 

Hidup aku bagai mimpi

Betul betul macam mimpi

Banyak sudah ku lihat

Semua nya ku ingat

 

Dah tak macam realiti dulu kini berbeza,

Macam dalam fantasi, aku tak dapat beza,

Eh rasanya menarik biar kerja bawah terik,

Dulu kerja habis tarik hasil untuk hujung tarikh,

 

Aku...

Semalam termimpi

She neo-Noir scene ni

She plays Sin City,

Lafaz SAFE, she’s next to me, aku

Ride around white Viva, ooh yes I tease her

When she said “I need ya”

G, vista la vista hah!

 

Eh I got shocked!, Jadi aku layan aku jadi syok,

Syok macam mimpi, jadi aku terus lock,

Rockin with my clique now you know we don’t stop,

Takkan pernah stop cause we rockin at the top.

 

Lady, you know how we do, when we do

‘Macam Mimpi’

Money in the clouds jangan lupa kata Umi

“Belajar elok-elok” walau belok dapat degree

Milly milly, mari sini twenty 20 yea!

 

Hidup aku bagai mimpi

Betul betul macam mimpi

Banyak sudah ku lihat

Semua nya ku ingat

 

Kapal kami dah berlabuh gempa akan datang

Turun kota yang di tumpu penuh satu padang

Cerita tentang aku kamu takkan faham

Baik duduk diam aku pendam simpan dalam

 

Kini , ramai sangat nak mengaku tahu aku kawan dulu sama sama naik jatuh sekali buka payung ramai datang nak tumpang berteduh ayyy

Mula dari benih tumbuh pokok penuh buah

Sampai tahap ini bukan senang tapi banyak sangat hadap susah

 

Banyak drama wow, terima kasih emm.

Tak kejar nama wow, tapi K di kejar emm.

Hustle hustle, kerja keras

Tapi mereka tak nampak ayy

Mata mata, mereka buta.

Jadi biar gerak ku jadi sejarah

Dulu cakap G kau tak akan ke mana.

Aku tanya G ay kau di ada mana

Pandang rendah G sekarang siapa gila

Jangan bilang G kita ni kawan lama.

 

Hidup aku bagai mimpi

Hidup aku bagai mimpi

Banyak sudah ku lihat

Semua nya ku ingat

 

Hidup aku langgar scene langgar tak peduli siapa

Macam dalam mimpi realiti nya berbeza

Kalau dulu duduk belakang sekarang nak sapu rata

Kalau dulu beli ticket sekarang panggung kita punya!

 

Itu dulu lain macam , cara kerja lain salam lain macam

Macam salam lain kerja cara lain lain macam

Macam kau tak akan faham benda yang kami buat

Back to back with ma clique posisi paling kuat.

 

Hidup wayang jalan ku like a musical,

Tak buat langkah untuk jadi terkenal,

Tiba masa aku GO dan blow dan set a GOAL,

Pecutan terkawal under control,

 

Terbang atas langit,

Pembawaan terkawal,

Rendah diri bangkit,

Tak kira siapa awal,

Realiti terbalik,

 

Hidup aku bagai mimpi (Hidup aku bagai mimpi)

Hidup aku bagai mimpi (Hidup aku bagai mimpi)

Banyak sudah ku lihat

Semua nya ku ingat

 

Hidup aku bagai mimpi

Betul betul macam mimpi

Banyak sudah ku lihat

 

Semua nya ku ingat

Comments for Mimpi (feat. Alif) (3,172)

YU🪙SOF
YU🪙SOF

. 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 💎😒🤭😂🤫🤡🥳😥😦😎😅🥲🥺💎 💎🥴😘😨🥸😣😭😷🥶🤗🤯🤣😉💎 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

reduan_232
reduan_232

2022 layan lagi

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

3️⃣1️⃣7️⃣0️⃣

Suhairil Adha
Suhairil Adha

abang mk

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

😒😨😂🤫😣😭😥😦😎😅🤣😉😖😃😢🥴😒😨😂🤫😣😭😥😦😎😅🤣😉😖😃😢🥴😒😨😂🤫😣😭😥😦😎😅🤣😉😖😃😢🥴😒😨😂🤫😣😭😥😦😎😅🤣😉😖😃😢🥴😒😨😂🤫😣😭😥😦😎😅🤣😉😖😃😢🥴

Farisya Farisya
Farisya Farisya

mantap doh kau 😂

Aku tunjuk lagu ni kat ayah aku Skrng dia jadi ayahanda

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣 😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣 😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣 😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣 😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣😅😭😂🤣

Syamin Razali
Syamin Razali

layan woi! bradah clique ..

Adam Adam
Adam Adam

ADAM

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️

.