BudakFlat

Aman RA

16 Mar 2018

Lyrics

BudakFlat - Aman Ra

Producer:Aman RA

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Budak Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Budak Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Budak Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Budak Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Budak Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak Flat

Budak

Keramat represent straight outta AU3

Cakap terang lagi terang dari HID

Orangnya low profile tapi ranking MVP

Hajat nak luaskan kuasa macam JDT

 

Blok aku panas bukan cerita gebang

Sarang segala barang hanya hati kering tenang

Datang gudang tak diundang

Bayang sepanjang badan ey

Datang cara elok jangan wayang jangan

Zon merah malaria

Lampu biru black maria

Memori nostalgia mama sakit histeria

Flow lain macam keep it low lain macam

If you know lain macam then you know

All eyes on me

Straight outta AU3

Nak duit segenggam tukar jadi seguni

Cita cita rarri diatas C70

Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me

Straight outta AU3

Nak duit segenggam tukar jadi seguni

Cita cita rarri diatas C70

Nak diri jadi kaya sebelum mati

 

Dari mana John Nak ke mana John

Lambung ke kampung blok dah kena raid dengan Bon

Pasal dapur aku on tapi bukan masak masak

Nak hidup macam Don kena pikir masak masak

100cc teman kehulu hilir

Akal mahu isi jiwa rasa terpinggir

Realiti ini sebenarnya kejam

Sakit hati diam dalam pendam

Menyendiri tanpa bersendiri

Tertanya tanya kenapa hidup ini begini

Menunggu siang hari hingga mata hilang seri

Berapa ramai lagi kena miskin sampai mati Bae

Zon merah malaria

Lampu biru Black Maria

Memori nostalgia mama sakit histeria

Flow lain macam keep it low lain macam

If you know lain macam then you know

All eyes on me

Straight outta AU3

Nak duit segenggam tukar jadi seguni

Cita cita rarri diatas C70

Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me

Straight outta AU3

Nak duit segenggam tukar jadi seguni

Cita cita rarri diatas C70

Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me

All eyes on me

Straight outta AU3

Straight outta AU3

Nak duit segenggam

Nak duit segenggam

Tukar jadi seguni

Tukar jadi seguni

Cita cita rarri

Cita cita rarri

Diatas C70

Diatas C70

Nak diri jadi

Nak diri jadi

Kaya sebelum mati

Kaya sebelum mati

 

Papa bukan dato'

Mama bukan datin

Belajar pun tak tinggi

Tak sampai manara gading

Hustle demi hasil

Hidup terumbang ambing

Tapi budak budak ini

Tapi budak budak ini

Tapi budak budak ini asyik mintak signnnn

 

***Lyrics are from third-parties***

cover
00:0000:00
Play Queue

No songs added