Listen to Terbaik Bossku (feat Zizi Kirana & Sophia Liana) song with lyrics from W.A.R.I.S

Terbaik Bossku (feat Zizi Kirana & Sophia Liana)

W.A.R.I.S, Zizi Kirana, Sophia Liana3 Aug 2018

Terbaik Bossku (feat Zizi Kirana & Sophia Liana) Lyrics

Dari hujung rambut sampai kaki eyyah

Latar belakang kamu aku tahu eyyah

Dari hujung rambut sampai kaki eyyah

Gambar gambar kamu aku like eyyah??

Latar belakang kamu aku tahu eyyah

Memang terbaik dalam segala

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik bos terbaik ni terbaik la tu

Hanya kau bos hanya kau bos yang ku mahu

Terbaik bos terbaik bos aku tahu

Tak kan aku terburu tuk mencintai mu

Tak kan kau lihat ku camouflage

Hanya perhati dari jauh dengan penuh minat

Takkan sesekali ku cuba untuk mendekati

Walau selalu hati ini kini menyesali

Lihat kau sama lain rasanya dipermain

Tapi ku lupa untuk ukur baju yang ku kain??

Engkau disayangi tu dah mencukupi mungkin aku hanyalah untuk memerhati

Dari hujung rambut sampai kaki eyyah

Gambar gambar kamu aku like eyyah??

Latar belakang kamu aku tahu eyyah

Memang terbaik dalam segale

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Stamina fit

Terbakar lit

Aaron Ramsey Aaron Ramsey Mr. Midfield

That's my dream team

FIFA18

Aaron Ramsey Aaron Ramsey Mr. Midfield

Baik boss, kau terbaik boss

Kau terbaik boss

Jersi nombor lapan memang sudah tentu bawak ong

Baik boss, kau terbaik boss

Kau terbaik boss

Tak perlu nombor satu

Cukup nombor phone kamu

Putting that work

Putting that work

Mahu jadi macam kamu

Putting that work

Putting that work

Setiap hari nanti aku

Putting that work

Putting that work

Mahu diri sebelah kamu

Putting that work

Putting that work

Handsome betul Ramsey tu grrr

 

 

Dari hujung rambut sampai kaki eyyah

Gambar gambar kamu aku like eyyah??

Latar belakang kamu aku tahu eyyah

Memang terbaik dalam segale

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Aku berlagak jaguh semua nak patuh

Baru nak minta simpati bila dah

terjatuh tersungkur jauh hutang bertangguh

Tak pernah bersyukur

Selama ini masuk dalam bakul angkat sendiri sampai makan diri

Pernah jadi pengembala kambing biri biri

Tapi lama lama hilang semua ciri ciri??

Ketua dan pertua orang tua dah dilupa

Jalan pulang nak berjuang tak lagi dijumpa

Dulu jadi idol sekarang wigo??

Dulu pegang pedal sekarang pula gila viral

Semua main pakai redah tanpa sembah??

Baru tau langit tinggi rendah bila rebah

Dari hujung rambut sampai kaki eyyah

Gambar gambar kamu aku like eyyah??

Latar belakang kamu aku tahu eyyah

Memang terbaik dalam segale

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

Terbaik bossku

 

Terbaik boss

Terbaik boss

 

Terbaik bossku

Comments for Terbaik Bossku (feat Zizi Kirana & Sophia Liana) (249)

Mohdfadhil Mohdkamar
Mohdfadhil Mohdkamar

fffgffff ft ft f ft ft f DC TV in HB be CV JB k in CNN DC we r TV gvtx in t in rg TV GB GB v just in HB v cc tx be j be xv xxx s DC BB ft yg y in JB JB g CV CV BN be f xxx cc can to TV up UK g DC c TV SC we x to the UK fxcv uh DC v to GB GB v be j in hb JB bbb JB vcf FX j he c cc TV g TV. he to DC HB DC DC to be uh JB JB JB JB tv RTB in go up in JB JB JB kn JB di JB JB JB JB GB up to to DC j in in n be go in hoo JB FC FC DC DC TV in the in hu in on c DC DC v be BB JB JB JB FB cc GB TV in JB o up in FB i can in NY b in on in I'll in the TV on in c TV x HB we o in HB g no w in TV Ed he tu yg ttg YB k in FL FC we go by go n on on in JB JB cc cc DW Ed DC yg ku i in on no TV c he ryv be boo d he u ok I'll ok JJ he in on n ok h GC ha JB ok yg

NurulAinulIman
NurulAinulIman

haha... takde meaning ke tak faham lol. rap tu tersirat, kadang org pun tak bape nak faham, amik masa nak faham

rap zizi xdak meaning..

🔰D£kM¡€ 🔰
🔰D£kM¡€ 🔰

🌈

NUR WAFIQ DANISH
NUR WAFIQ DANISH

NICE 👍🙂

Ismail JEm
Ismail JEm

I am as mak ayam and u as a Bapak ayam Faham kan macam mana tu?

Vendings Machinery
Vendings Machinery

behuvavuk

masterJ
masterJ

terbaikk boskur

durian oreo
durian oreo

Littttt 🔥🔥🔥🔥

hanif_%$$
hanif_%$$

baik bosss eyya

Al Hafiz Properd
Al Hafiz Properd

kamu sampah wat lah lagu jgan kata org..

Lagu sampah

.