Listen to Pulang song with lyrics from K-Clique

Pulang

K-Clique, AJ2 Oct 2020

Pulang Lyrics

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

5 tahun lalu, sekumpulan niat nak cipta lagu.

Bersama hadap jalan berliku hingga waktu bertukar waktu.

Tak perna tangguh, selagi mampu.

Aku tuju, yang ku mahu.

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebenta r untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

Satu demi satu,

yeah yeah

Kan pergi bila waktu,

yeah yeah yeah

Baru ku sedari,

Its all about family,

Bagi ku sedikit masa,

Hasilku bagi keluarga,

Jangan salah sangka,

Jangan salah sangka,

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

Penat lelahku ku saja tahu,

Penat mana pun ku tak mengeluh,

Titik peluhku semua untuk kamu,

Titip restuku di dalam lagu, oh

Maaf kalau tak cukup,

Buat apa pun sanggup,

Selagi jasad menghirup,

Untuk keluarga ku sanggup.

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

Ku tak nak berhenti selagi tak cukup hasil ku.

Doa berkat dan waku yang aku perlu.

Aku perlu jangan risau tenaga ku.

Cukup hasrat dan impian ku pandu laju laju laju.

Aku yang aku mampu, aku yakin aku mampu.

 

Sebentar ku pulang, cari rezeki sebentar untuk aku bawa pulang.

Untuk keluarga ku sayang sanggup biar ku tak makan.

Janji terasa senang walaupun banyak yang kurang.

Asal ku rasa tenang.

 

***Lyrics are from third-parties***

Comments for Pulang (287)

default user img
Alif Freefire

ye seronak

default user img
Nonie

Lagu ni kena dgn hidup aku.Dah 5bulan berjauhan dengan suami demi sesuap nasi😭😭.moga suamiku selalu dilindungi.di berkati rezeki yg di car

default user img
cartoon cat

powerlah bro

default user img
cartoon cat

powerlah bro

default user img
cartoon cat

saya

default user img
Muhd Haikal

sedih la lagu ni😭

default user img
Mohd Aznazry Yahaya

5 111111 I Will Be

default user img
Fadzly Music

Hai awak & kawan2 joox ,, saya ada cover lagu baru 👇🏻 Aku Bidadari Syurgamu - CTDK Siapa Tak Mahu - CTDK Teman - Iman Troye Moh ler jemput dengar cover saya 😂 Kalau suka Like & Komen tau 😎,, Tak nak like pon tak pe dengar je pon dah syukur alhamdulillah 🙏🏻 Terima kasih ya kawan2 ❤️❤️

default user img
frhwhdaaa

Banyak maksud ❤️

default user img
Siti Asmah

👍🏻