Listen to Gatal Raya song with lyrics from Janna Nick

Gatal Raya

Janna Nick22 Apr 2022

Gatal Raya Lyrics

Hari Raya Raya Raya

Hari untuk kita gembira

Sebulan puasa

Tiba masa meraikannya

 

Lupa, sesekali jangan pernah lupa

Dalam gembira kita menyambut raya

Maaf bermaafan bersama

Semoga terhapus semua sengketa

 

Hari Raya Raya Raya

Hari untuk kita gembira

Sebulan puasa

Tiba masa meraikannya

 

Indah, semua berpakaian serba indah

Tawa bahagia di samping keluarga

Lama, yang lama tak berjumpa

Teruja hatiku bila bersua

Takbir bergema, membawa rasa

Bersyukur kepada-Nya

 

Hari Raya Raya Raya

Hari untuk kita gembira

Sebulan puasa

Tiba masa meraikannya

 

 

Selamat Hari Raya!

Comments for Gatal Raya (17)

liah
liah

ftklkjkkjjk3ti

liah
liah

zz45i7tjkkk'lop ku w

Norizah Abdullah
Norizah Abdullah

😍😍😍😍

Neyl
Neyl

mende aok merepek ni kipli oiii

gembira lah kamu dgn ana lelaki dan perempuan .roha dan nurul pn tepi belakang setonok lah mengatal kan raya raya sakan kan t.kadih nak jumpa ke ...mcm nie nak balik buat ape ko org gatal raya sakan .dah habis game raya ke pasni game ape plak..games kena bayar lah senang .ko org nie mmg betul bak kena ke sah lah an k semua bgi jumpa pn tak bgi ape pn tak .lagi lah nak mengatal ...sendri buat sendri tak tamggung jawab nie ke di kata kan manusia ...maaf pn tak

Muhd Nizam Sehat
Muhd Nizam Sehat

padu beb...

Muhd Nizam Sehat
Muhd Nizam Sehat

selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin

kipli
kipli

gembira lah kamu dgn ana lelaki dan perempuan .roha dan nurul pn tepi belakang setonok lah mengatal kan raya raya sakan kan t.kadih nak jumpa ke ...mcm nie nak balik buat ape ko org gatal raya sakan .dah habis game raya ke pasni game ape plak..games kena bayar lah senang .ko org nie mmg betul bak kena ke sah lah an k semua bgi jumpa pn tak bgi ape pn tak .lagi lah nak mengatal ...sendri buat sendri tak tamggung jawab nie ke di kata kan manusia ...maaf pn tak

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

tak sabar nak sambut raya. walaupun tak semeriah seperti dulu.

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

raya tinggal berapa hari je lagi. tapi aku belum shopping lagi.

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

ramai gila orang balik kampung. jalan jammed teruk

.