Gila Lyrics

Nandung-nandung lagu kampung

Angin sayu, awan mendung

Tenang-tenang oh termenung

Namun jiwanya terkurung...

 

Gila gila gila gila gila

Gila gila gila gila gila

 

Gila , terkurung terlalu lama

Minda ku tak terbuka

Rasa diriku sengsara menanggung sepiku di dunia

Dunia yang nyata ternyata

Penuh dengan penipu dusta

 

Hati ingin rasa sangat nak keluar

Ya baru nak mula tapi jantung berdebar

Aku takut aku jatuh aku sangat takut

Walau jatuh aku tempuh aku rempuh

 

Ramai yang nampak aku gila , mereka tidak tahu apa yang ku rasa

Takut dengan dunia kerna rasa diri aku ini tak sempurna

Putaran bumi pun aku boleh rasa

Sampai masanya kita jumpa diluar sana

 

Nandung-nandung lagu kampung

Angin sayu, awan mendung

Tenang-tenang oh termenung

Namun jiwanya terkurung...

 

Gila gila gila gila gila

Gila gila gila gila gila

 

Aku laila dan dunia ni majnun

Cintaku bernafas dalam jiwa terkurung

Kepala tak sehati

Hati ku tak sekepala

Yakin ku lupa diri

dalam mengejar dunia

 

Ya ia tinggi , janji ikut resmi

semakin kantung berisi

semakin berat graviti

Aku tanggung sakit sendiri

 

Hayat dikandung badan,

Diri ku sayang,

Janji ku pada diri akan terus berjalan,

Bukan bayangan tiada lagi khayalan,

Ku, Jauh dari ketakutan...

 

Nandung-nandung lagu kampung

Angin sayu, awan mendung

Tenang-tenang oh termenung

Namun jiwanya terkurung...

 

Gila gila gila gila gila

 

Gila gila gila gila gila

Comments for Gila (360)

MEDUSA
MEDUSA

โค๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ ๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ 01~10/05. ๐ŸŸข๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸ ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ๐ŸŸฃ

MEDUSA
MEDUSA

โ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅ

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข 20~30/04. ๐Ÿ”ด๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข

๏ผฒ๏ผต๏ผบ๏ผก๏ผฎ แฅซแญก
๏ผฒ๏ผต๏ผบ๏ผก๏ผฎ แฅซแญก

Boleh jadi gila aku ๐Ÿ—ฟ dia ni ada je kat manaยฒ ๐Ÿ—ฟ๐Ÿ‘Š๐Ÿป

๐Ÿ”ดโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซ ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซ ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข 01~10/04 ๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ”ดโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซ ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซโšซ ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข 01~10/04 ๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข๐ŸŸข

Mohdfadhil Mohdkamar
Mohdfadhil Mohdkamar

rateโต noSCAME PORNO 18SX

Crazy โตWalk melodyโต Tru โต

Mohdfadhil Mohdkamar
Mohdfadhil Mohdkamar

Crazy โตWalk melodyโต Tru โต

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต ๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก ๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก 20~30/03. ๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก๐ŸŸก

Wan Azman
Wan Azman

lagi la lagi la lagi & lagi fr0m kaka like y0ur style & something special inside you... awesome,๐Ÿ˜Ž๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅณ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

.