Listen to Satu Kali song with lyrics from Joe Flizzow

Satu Kali

Joe Flizzow7 Dec 2013

Satu Kali Lyrics

Satu Kali - Joe Flizzow

Written by:Joe Flizzow

 

Ada hari lu

Ada hari gua

 

Tapi hari ini

Hari gua

 

Gua nak lu dengar

 

Sekali je

 

Satu kali

 

Boleh

 

Satu kali untuk mata yang memerhati

 

Dua kali untuk mereka tak puas hati

Tiga kali mereka tidak buat apa

 

Empat kali aku masih berdiri saja

Satu kali untuk budak budak bawah blok

Dua kali untuk budak budak bawak glock

Tiga kali mereka masih run from the cops

Empat kali mereka masih don't give a

Fakta ramai MC luar sana yang sampah

Semua aku sapu

Fakta liriks semua fiksyen semata mata

Nak buat lagu

Ok kau buat lagu aku nak buat sejarah

Kau buat bising kami bikin khazanah

Kau buat visa debit kad aku buat visa pelawat

Tanya semua kedutaan tanya semua pegawai

Aku masih berjalan mencari informasi

Gelar ku optimus prime sentiasa transformasi

Suara generasi analog temu digital

Puisiku lirikal perkuatkan yang spiritual

Kalau panjang umur sampai ke tua aku sopan

Always nice on the mic champion is johan

Enjin mereka kuasa kuda kuda aku trojan

Kapal aku bugis rajaku nakhoda

 

Satu kali untuk mata yang memerhati

Dua kali untuk mereka tak puas hati

Tiga kali mereka tidak buat apa

Empat kali aku masih berdiri saja

Satu kali untuk budak budak bawah blok

 

Dua kali untuk budak budak bawak glock

Tiga kali mereka masih run from the cops

 

Empat kali mereka masih don't give a

Faktor faktor aktor aktor

Ini semua kena lyrical embargo

Tidak kenal biggie tak kenal tupac shakur

Tak pernah dengar rakim wu tang de la soul

Untuk kl ku berlari run dmc champions pindah ke jb dan

We'll make some noise down south turntables out

Mana kaset lama dan piring hitam di simpan

One two

Satu dua tiga elemen empat

Hip hop tidak mati cuma dia kurang sihat

Dan memang benar peminat yang ada ubat

Jadi dalami seni ini sebelum ia terlambat

Jangan biar media massa meracuni minda

Ambil yang jernih keruh jangan di simpan

Jangan sesekali tertipu dengan penampilan

Kemahiran programming mereka bisa menjahilkan

 

Satu kali untuk mata yang memerhati

Dua kali untuk mereka tak puas hati

Tiga kali mereka tidak buat apa

 

Empat kali aku masih berdiri saja

Satu kali untuk budak budak bawah blok

Dua kali untuk budak budak bawak glock

Tiga kali mereka masih run from the cops

Empat kali mereka masih don't give a

 

Don't give a give a fakta

 

Don't give a give a faktor

They don't give a give a

Don't give a give a

They don't give a give a fakta

They don't give a give a faktor

They don't give a give a fakta

They don't give a give a

They don't give a give a

They don't give a give a

 

Dah

 

Okay lu dah dengar

 

Wa dah cakap

 

Dunia ni ada undang undang

Ada peraturan

 

Ada tradisi dan ada adat

 

Jadi lu kena ada cara

 

Don't give a give a fakta faktor

 

Mereka tidak memberi sebab

 

Apabila membuat apa yang mereka buat

 

Jadi biar mereka buat mereka dan kita buat kita

 

Right Flizz

 

Hey y'all always good

47500 me out

 

Peace

 

***Lyrics are from third-parties***