Dengarkan Dalane Gusti lagu dari Guyub Rukun dengan lirik

Dalane Gusti

Guyub Rukun, Woro Widowati27 Mei 2020

Lirik Dalane Gusti

Ra bakal tak baleni

Tresnoku sing koyo wingi

Mergo janji tok blenjani

Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke

Loro sing wis tak rasakke

Iki pancen wes takdire

Aku ra biso ro kowe

Aku mung biso ndedungo

Marang gusti yang moho kuoso

Mergo tresno mung tok gawe loro

Nanging piye meneh kabeh

Takdire kang maha kuoso

Aku mung biso ndedungo

Marang gusti yang moho kuoso

Mergo tresno mung tok gawe loro

Nanging piye meneh kabeh

Takdire kang maha kuoso

Ra bakal tak baleni

Tresnoku sing koyo wingi

Mergo janji tok blenjani

Kowe ra iso nepati

 

Ra bakal tak lalekke

Loro sing wis tak rasakke

Iki pancen wes takdire

Aku ra biso ro kowe

 

Pengenku kowe ngerti

Kowe seng tak tresnani

Nanging piye meneh

Kabeh wes dalane Gusti

 

Aku mung bisa nerimo

Kowe gandeng ro wong liyo

Aku kudu kuat nrimo

Kanti ikhlas lan legowo

 

Ra bakal tak baleni

Tresnoku sing koyo wingi

Mergo janji tok blenjani

Kowe ra iso nepati

 

Ra bakal tak lalekke

Loro sing wis tak rasakke

Iki pancen wes takdire

Aku ra biso ro kowe

 

Ra bakal tak baleni

Tresnoku sing koyo wingi

Mergo janji tok blenjani

Kowe ra iso nepati

 

Ra bakal tak lalekke

Loro sing wis tak rasakke

Iki pancen wes takdire

Aku ra biso ro kowe

 

Iki pancen wes takdire

 

Aku ra biso ro kowe

Komentar untuk Dalane Gusti (14)

Danuut
Danuut

sukak lagunyaaa

pas awal2 agak2 mirip lagu penak konco menurutku

Danuut
Danuut

pas awal2 agak2 mirip lagu penak konco menurutku

nauracans
nauracans

semangat MB e

Rak bakal tak baleni Tresnoku seng koyo wingi 🥺

A'Erwan Vikers
A'Erwan Vikers

kesini cuma gara² Sw temen pas d dengerin full beuhh mantap kena bnget

Capricorn Girls
Capricorn Girls

Rak bakal tak baleni Tresnoku seng koyo wingi 🥺

Hyurika
Hyurika

kangen kang mas 🥺🥺

call alcantara
call alcantara

lagu manteps skali

Gendut Al Fanani
Gendut Al Fanani

♥️♥️♥️💗💗💗💖💖💖👍

Ferdye Krizna
Ferdye Krizna

havf 🧕

suara woro,,,duhhhh syukaaaaaaa

brko!
brko!

lirik mana coyy