Dengarkan Kelangan Tresno lagu dari Bagindas dengan lirik

Kelangan Tresno

Bagindas1 Mar 2021

Lirik Kelangan Tresno

 

Lilo aku lilo

Sliramu karo wong liyo

Senajan atiku

Ngrasake roso nelongso

Tresnoku ning dodo

Kelingan siso siso

Kenangan karo kowe awit teko

 

Lali kowe lali

Janji sumpah arep rabi

Lali kowe lali

Pamit makaryo ra bali

Budal ngesun pipi

Ra bali ra ngabari

Nyatane kowe mbelani cah kuwi

Hilanglah harapan

Kau tak kembali

Jerit e atiku

Netes eluh ning pipiku

Lilo aku lilo

Ngerasake loro

Nandang roso nelongso

Kelangan tresno

Tibo tangi awan lan wengi

Tak rewangi

Rela aku rela

Walaupun terluka

Bila kau bahagia

Aku pun bahagia

Tak pendem ajur ning atiku

Aku relakan kau tinggalkan aku

 

Lali kowe lali

Janji sumpah arep rabi

Lali kowe lali

Pamit makaryo ra bali

Budal ngesun pipi

Ra bali ra ngabari

Nyatane kowe mbelani cah kuwi

 

Lilo aku lilo

Ngerasake loro

Nandang roso nelongso

Kelangan tresno

Tibo tangi awan lan wengi

Tak rewangi

Rela aku rela

Walaupun terluka

Bila kau bahagia

Aku pun bahagia

Tak pendem ajur ning atiku

Aku lilo

Lilo aku lilo

Ngerasake loro

Nandang roso nelongso

Kelangan tresno

Tibo tangi awan lan wengi

Tak rewangi

Rela aku rela

Walaupun terluka

Bila kau bahagia

Aku pun bahagia

Tak pendem ajur ning atiku

Aku relakan kau tinggalkan aku

Tak pendem ajur ning atiku

Aku relakan kau tinggalkan aku

 

Aku relakan kau tinggalkan aku

Komentar untuk Kelangan Tresno (7)

Mustika Nw
Mustika Nw

ini bnran bagindas tapi kayanya collab ya

Iyan Fafa
Iyan Fafa

mantullll

Akhdiyat Tommy
Akhdiyat Tommy

akhirnya muncul lg lagu ini .. walau sempet ilang 😁

Dayat Nur
Dayat Nur

kerennn 🤭

Kurniati
Kurniati

wahh bagindas😍

Muhamad Solihin
Muhamad Solihin

berubah haluan bagindas?? 🥺🥺

mala cuantik
mala cuantik

ini beneran bagindas yang nyanyi??? 🤩

.