Dengarkan Dalane Gusti lagu dari Guyub Rukun dengan lirik

Dalane Gusti

Guyub Rukun17 Sep 2019

Komentar untuk Dalane Gusti (31)

pratika oktavia
pratika oktavia

jeruuuuuu

Feri Fedri
Feri Fedri

aku mung biso dedungo marang Gusti Hang Maha Kuasa mergo tresno mung tok gawe loro nanging piye maneh kabeh takdire Hang Maha Kuasa aku mung biso dedungo marang Gusti Hang Maha Kuasa mergo tresno mung tok gawe loro nanging piye maneh kabeh takdire Hang Maha Kuasa ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire aku ra biso ro kowe   pengeku kowe ngerti, kowe sing tak tresnani nanging piye maneh, kabeh wes dalane Gusti aku mung biso nerimo kowe gandeng ro wong liyo aku kudu kuat nerimo kanti ikhlas lan legowo ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe

Gecol Come
Gecol Come

duh piye maneh dalane gusti tak terimo apa ne

Arya Wibowo
Arya Wibowo

jospar mas

Aulia Tanaya
Aulia Tanaya

Bubrah Jhonk😭😭😭

Edy Mulyono
Edy Mulyono

hmmmmm

Sularno Sdm
Sularno Sdm

ib

sikat

Sularno Sdm
Sularno Sdm

h

jalannya tuhan

Sularno Sdm
Sularno Sdm

no iio

😇

Sularno Sdm
Sularno Sdm

b

jalannya tuhan