Dengarkan Salam Tresno (Explicit) lagu dari James AP dengan lirik

Salam Tresno (Explicit)

James AP, Syahiba Saufa25 Des 2020

Lirik Salam Tresno (Explicit)

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo, angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko jogo tresno isun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilyang, kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo, senajan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng sliramu

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwonku kanggo riko jogo tresno isun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilyang kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo, senajan adoh panggonamu

Sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng sliramu

Tresno ra bakal ilyang kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo senajan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

 

Salam rinduuuuu neng sliramu

Komentar untuk Salam Tresno (Explicit) (38)

ani
ani

👍

Apriyanto
Apriyanto

denger lagunya pengen nangis ... tp suka banget 🥰🥰🥰

Jezter D'Juan
Jezter D'Juan

Mr J

Winda Denia
Winda Denia

ambyarrr bosku

Purdua Olshopp
Purdua Olshopp

kalau aku yes pokok nya

Remo Alfarezz
Remo Alfarezz

jos gandos..nyentuh banget cuk

chua
chua

👍

Anisa Fa
Anisa Fa

James ap❤️😭

bari Pratama
bari Pratama

luar biasa banget ini music

P Bas Sukoanyar
P Bas Sukoanyar

j0s bos.

.