Dengarkan Salam Tresno (Explicit) lagu dari James AP dengan lirik

Salam Tresno (Explicit)

James AP, Syahiba Saufa25 Des 2020

Lirik Salam Tresno (Explicit)

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo, angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko jogo tresno isun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilyang, kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo, senajan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng sliramu

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwonku kanggo riko jogo tresno isun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilyang kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo, senajan adoh panggonamu

Sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng sliramu

Tresno ra bakal ilyang kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo senajan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

 

Salam rinduuuuu neng sliramu

Komentar untuk Salam Tresno (Explicit) (27)

ianagatha
ianagatha

🤗

Depar Dewi
Depar Dewi

anjir enak banget

Fatih Jaya
Fatih Jaya

enak dengerin buat kerja 😘

Nona Lestari
Nona Lestari

mantap bgt suaranya❤️

junkui
junkui

kok seru?

safar
safar

enakeun euyyy

Mujiono
Mujiono

mantab 👍

Naon Weh
Naon Weh

merdu

Hernan Kukuh
Hernan Kukuh

BAGuS

Nisrina Nabila
Nisrina Nabila

merduu🥰🥰