Dengarkan Parangtritis lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Parangtritis

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Parangtritis

Parangtritis - Didi Kempot

Written by:Didi Kempot

 

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis

Rasane koyo diiris

Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis

Ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis

 

Parangtritis

Neng kono ono wong manis

Yen eling kowe reneo gelis

Parangtritis

 

Neng kono ono wong manis

Yen eling aku kepengin nangis

 

Ombak gede katon ngawe-awe

Nelongso neng ati rasane

 

Ombak gede sing dadi seksine

Isih kelingan tekan seprene

 

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis

Rasane koyo diiris

Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis

Ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis

 

Parangtritis

Neng kono ono wong manis

Yen eling kowe reneo gelis

Parangtritis

Neng kono ono wong manis

Yen eling aku kepengin nangis

 

Ombak gede katon ngawe-awe

Nelongso neng ati rasane

 

Ombak gede sing dadi seksine

Isih kelingan tekan seprene

Ombak gede katon ngawe-awe

Nelongso neng ati rasane

 

Ombak gede sing dadi seksine

Isih kelingan tekan seprene

 

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis

Rasane koyo diiris

Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis

 

Ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis

Komentar untuk Parangtritis (91)

Antoni 73
Antoni 73

mely guslow

wow nice

Supri Yadi
Supri Yadi

lagu ya mantap

udinsaripudin27
udinsaripudin27

lagune kesenganku inget mantanku wong jw

M Sukri Yadi
M Sukri Yadi

😭😭😭😭😭

Aku seneng lagune apik banget dadi kelingan kelairanku ing Jawa, mula aku kepengin mrana😭😭😭😭

mikael
mikael

jos mbak

Aku seneng lagune apik banget dadi kelingan kelairanku ing Jawa, mula aku kepengin mrana😭😭😭😭

Keysa Refaliana
Keysa Refaliana

Aku seneng lagune apik banget dadi kelingan kelairanku ing Jawa, mula aku kepengin mrana😭😭😭😭

Fauzan11
Fauzan11

mantap

hana
hana

jos gandos lagune, mlipit klambine😎

Genk85
Genk85

santuyyy

maman
maman

mantaaapppp