Dengarkan Tanjung Mas Ninggal Janji lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Tanjung Mas Ninggal Janji

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji

Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Written by:Didi Kempot

 

Bebasan koyo ngenteni udan ning mongso ketigo

 

Senajan mung sedelo ora dadi ngopo

Penting iso ngademke ati

 

Semono ugo rasane atiku

 

Mung tansah nunggu tekamu

 

Ra kroso setaun kowe ninggal aku

Kangen kangen'e atiku

 

Aku sih kelingan naliko ing pelabuhan

Kowe janji lungo ra ono sewulan

 

Nanging saiki wes luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali bali

 

Ning pelabuhan tanjung mas kene

 

Biyen aku ngeterke kowe

 

Ning pelabuhan semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe

 

Semono ugo rasane atiku

 

Mung tansah nunggu tekamu

 

Ra kroso setaun kowe ninggal aku

Kangen kangen'e atiku

 

Aku sih kelingan naliko ing pelabuhan

Kowe janji lungo ra ono sewulan

 

Nanging saiki wes luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali bali

 

Ning pelabuhan tanjung mas kene

 

Biyen aku ngeterke kowe

 

Ning pelabuhan semarang kene

 

Aku tansah ngenteni kowe

 

Semono ugo rasane atiku

 

Mung tansah nunggu tekamu

 

Ra kroso setaun kowe ninggal aku

 

Kangen kangen'e atiku

Komentar untuk Tanjung Mas Ninggal Janji (178)

xz
xz

mengingatkan Jogja

Anton
Anton

kelingan cilacap ninggal janji👍👍

Adi Kristanto
Adi Kristanto

Eling seng ura2 lagu iki

Adi Wibowo
Adi Wibowo

ninggal janji

wartini
wartini

favoritku banget

Hendra Wijaya
Hendra Wijaya

Lagu lagu dari almarhum didi Kempot enak enak tenan rek

Nur kholis
Nur kholis

suka bngt gua

Yanto P
Yanto P

sya ingat zaman hidp susah.d rantau orang.

silfialisatriana
silfialisatriana

👍

ivan234
ivan234

selamat jalan pakdhe Didi kempot 😭🥀 lagu Iki ngobati kangenku kalih njenengan #sobatambyarjogja