Dengarkan SUN PING TELU lagu dari DHE BAZ dengan lirik

SUN PING TELU

DHE BAZ14 Jan 2021

Lirik SUN PING TELU

Saw ngen mripatku iki

Tresnoku tulus lan suci

Rungokno suworone atiku

Nyanding awakmu kui angen angenku

Tulung jogonen atiku

Ben aku ora cemburu

Pengenku mung nyanding sliramu

Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu

Kangenku pengen cepet ketemu

Kenalno karo wong tuomu

Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu

Jungoku mung kerjo golek sangu

Bakal tak tepati janjiku

Bar tahun baru tak rabi awakmu

Tulung jogonen atiku

Ben aku ora cemburu

Pengenku mung nyanding sliramu

Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu

Kangenku pengen cepet ketemu

Kenalno karo wong tuomu

Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu

Lungoku mung kerjo golek sangu

Bakal tak tepati janjiku

Bar tahun baru tak rabi awakmu

Bersama kita kan bahagia

 

Berbagi cinta selamanya

Komentar untuk SUN PING TELU (10)

Garangan#46
Garangan#46

mantap

Ibu'e Danang Prasetya
Ibu'e Danang Prasetya

syahdune...

Blueday
Blueday

kok rung rame iii

296501
296501

mantap 👍👍🌷🌷

Dewi Ayu Ratna Hapsari
Dewi Ayu Ratna Hapsari

Nyanding awakmu kui angen²ku:)

pakdhe Baz
pakdhe Baz

makasih yaa

sayangen aku mas, sun sek ping telu:/

pakdhe Baz
pakdhe Baz

mantapop

sun sek ping telu 🥰

Senja Namaku
Senja Namaku

sun sek ping telu 🥰

Devipjlstr
Devipjlstr

sayangen aku mas, sun sek ping telu:/

Akbar
Akbar

😍😍😍

.