Dengarkan Aku Sing Lungo lagu dari Aftershine dengan lirik

Aku Sing Lungo

Aftershine27 Apr 2021

Lirik Aku Sing Lungo

Kelingan mbiyen kae

Kowe ninggalke aku

Loro sak njroning atiku

Kowe tego medot

Janji sumpah setiamu

Tanpo abot atimu

Kowe ngelalekke aku

Jebul mergo kowe

Uwes ono liyane

Cukup aku ngerteni polahmu

Aku yo mung

Dadi pelampiasanmu

Aku wes ora percoyo

Kabeh kata-kata

Sayangmu kui mung ngapusi

Yowes aku sing lungo

Mugo kowe luwih disio-sio

Nanging kabeh

Ucapanmu raono buktine

Malah kowe ninggal aku

Ngaboti gendakanmu

Kowe milih kae

Sing bagus rupane

Sing sugih bandane

Bedo aku opo anane

Ra ngelingi sopo sing gemati

Sopo sing ono

Naliko kowe loro ati

Nanging malah kowe nyidro aku

Mblenjani janjimu

Ninggalke loro ning njero dodo

Aku ra trimo

Aku wes ora percoyo

Kabeh kata-kata sayangmu

Kui mung ngapusi

Yowes aku sing lungo

Mugo kowe luwih disio-sio

Jaremu biyen kowe tresno aku

Janji ora ninggalke aku

Nanging pas kowe

Ketemu ro kae

Tresnomu pindah ning ati liyane

Aku wes ora percoyo

(Ora percoyo)

Kabeh kata-kata sayangmu

Kui mung ngapusi

Yowes aku sing lungo

Mugo kowe luwih disio-sio

Yowes aku sing lungo

 

Mugo kowe luwih disio-sio

Komentar untuk Aku Sing Lungo (7)

puli
puli

send wA

Tikachu
Tikachu

ayo perbanyak musik nya ,enak bgt didenger 🙂.

Soezanto Street Oi
Soezanto Street Oi

Cfffffffx

Lirik Kelingan mbiyen kae Kowe ninggalke aku Loro sak njroning atiku Kowe tego medot janji sumpah setiamu Tanpo abot atimu, kowe ngelalekke aku Jebul mergo kowe uwes ono liyane Cukup aku ngerteni polahmu Aku yo mung dadi pelampiasanmu Aku wes ora percoyo Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi Yowes aku sing lungo Mugo kowe luwih disio-sio Nanging kabeh ucapanmu raono buktine Malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu Kowe milih kae sing bagus rupane Sing sugih bandane, bedo aku opo anane Ra ngelingi sopo sing gemati Sopo sing ono naliko kowe loro ati Nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu Ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo Aku wes ora percoyo Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi Yowes aku sing lungo Mugo kowe luwih disio-sio Jaremu biyen kowe…

rikamareta
rikamareta

mas e eling ra karo aku?

amossbnd
amossbnd

Lagu ne mewakili perasaan bgt ya mba😐

kelingan mbiyen kae...📌

Aulia Tanaya
Aulia Tanaya

Lirik Kelingan mbiyen kae Kowe ninggalke aku Loro sak njroning atiku Kowe tego medot janji sumpah setiamu Tanpo abot atimu, kowe ngelalekke aku Jebul mergo kowe uwes ono liyane Cukup aku ngerteni polahmu Aku yo mung dadi pelampiasanmu Aku wes ora percoyo Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi Yowes aku sing lungo Mugo kowe luwih disio-sio Nanging kabeh ucapanmu raono buktine Malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu Kowe milih kae sing bagus rupane Sing sugih bandane, bedo aku opo anane Ra ngelingi sopo sing gemati Sopo sing ono naliko kowe loro ati Nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu Ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo Aku wes ora percoyo Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi Yowes aku sing lungo Mugo kowe luwih disio-sio Jaremu biyen kowe…

Aulia Tanaya
Aulia Tanaya

kelingan mbiyen kae...📌

.