Sandiworomu Luar Biasa Feat. RPH

Fitri Carlina27 Mar 2018
Lirik

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV

Sandiworo dramamu cen luar biasa

Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Aku kenal kowe ora mung sedelo

Tingkah lan polahmu isoh diwoco

Siji loro telu aku niteni polahmu

Papat limo enem soyo suwe dadi bosen

Saben ditakoni kok bola bali ngapusi

Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

Roso tresno iku ora kanggo dolanan

Uwis cukup tenan sing korban perasaan

Wingi kowe lungo karo sopo

Wingi kowe dolan nggone sopo

Opo mbok kiro aku ra ngerti

Cen aku sengojo ethok ethok ra ngerti

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV

Sandiworo dramamu cen luar biasa

Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Melu casting FTV…

Melu casting FTV…

Melu casting FTV…

Siji loro telu aku niteni polahmu

Papat limo enem soyo suwe dadi bosen

Saben ditakoni kok bola bali ngapusi

Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

Roso tresno iku ora kanggo dolanan

Uwis cukup tenan sing korban perasaan

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV

Sandiworo dramamu cen luar biasa

Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV

Sandiworo dramamu cen luar biasa

Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti

Mending kowe nyobo melu casting FTV…

 

 

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

cover
00:0000:00
Putar daftar

Tidak ada lagu yang ditambahkan