Dengarkan Manut Dalane lagu dari Klenik Genk dengan lirik

Manut Dalane

Klenik Genk17 Agt 2020

Lirik Manut Dalane

Rumangsane aku ora nduwe ati

Sakpenakmu dewe lehmu ngelarani

Rumangsane aku ora nduwe roso

Kowe tego rabi karo wong liyo

Wis tak coba

Aku ngilangi roso tresno iki

Nglalekke janji sing wis tok blenjani

Gusti ajeng pripun malih

Yen niki sampun takdire

Kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso

Sing sagete namung kathah dedonga

Sudah berulang kali kubertahan

Berjuang dinggo tekaning bebrayan

Tapi kenyataan ora tekan pelaminan

Kowe ora nerimo karo keadaan

Tekan sepiro

Aku arep nyoba ra nelongso

Ngilangi loro ning njero dodho

Gusti ajeng pripun malih

Yen niki sampun takdire

Kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso

Sing sagete namung kathah dedonga

Gusti ajeng pripun malih

Yen niki sampun takdire

Kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso

Sing sagete namung kathah dedonga

Sing sagete namung kathah dedonga

Sing sagete

 

Namung kathah dedonga

Komentar untuk Manut Dalane (9)

Rita Rahma
Rita Rahma

kulo manut dalane

samallo
samallo

Kulo manut dalane

Awan
Awan

Aku type uwong sing puter bolak-balik lagu nek lagi demen... 🤓

kaylafelda
kaylafelda

alooo

Fiqia Nurf
Fiqia Nurf

pasrah maramg gusti

fjrlalam
fjrlalam

cocok karo keadaan

kafa114
kafa114

liriknya tolong. :v

Ageng
Ageng

akhirnya ada di joox

Putri Mustika Dewi
Putri Mustika Dewi

ini yg ditunggu2.. akhirnya ada jg di joox

.