Dengarkan Tekan Semene lagu dari Aftershine dengan lirik

Tekan Semene

Aftershine30 Jan 2020

Komentar untuk Tekan Semene (58)

syakban rahmat h
syakban rahmat h

Akeh cara dienggo bahagia, salah sijine ngeculke uwong sing nyia-nyiake kowe, wonogiri,2021

Matthews Amin Nugroho
Matthews Amin Nugroho

nibo tangi tak lakoni nggo ngupayakne kebahagiaan mu , tapi kok ora tau diri wkwk :v

Bagoezt Hermawan
Bagoezt Hermawan

kokean wong aleman lemah ringkih rimih

Mas Bim Putra Kinasih
Mas Bim Putra Kinasih

Mugo kowe bahagia mbi dek ne Ngawi, 25 maret 2019

Aulia Tanaya
Aulia Tanaya

Aku sing berjuang Aku sing kelaran Aku sing tenanan Tego mbok nggo dolanan ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ

Zulfanur Fayuda
Zulfanur Fayuda

korban ghosting :)

Tommy Solo
Tommy Solo

Seperti kisah saya๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

RafizulfaarifNuryadin SitirejekiarifNuryadin
RafizulfaarifNuryadin SitirejekiarifNuryadin

TEKAN SEMENE AFTERShiNE.....laguterbaru๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚

Wildan azka
Wildan azka

Kulo mboten

kowe sing tau ngelarani~

Santri Darul Huda
Santri Darul Huda

sabar bos neng dunyo Ki Ra neng seng kekal

๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”