Dengarkan Pingal lagu dari NGATMOMBILUNG dengan lirik

Pingal

NGATMOMBILUNG8 Sep 2021

Lirik Pingal

Piye sek jelaske

Karo wongtuwo

Wes ngelakoni

Tekan semene

Nek akhire

Bakal bubar pisahan

Kowe kegudo tresno

Karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau

Omong dewe

Ngelakoni tresno tekan tuwo

Ora ngeliyo mung aku

Ning atimu

Nanging saiki atimu

Ono wong liyo

Ibarat esuk mendung

Awan aku kudanan

Sore mbok larani

Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke

Kabeh kenangan

Kowe tak boncengke

Turut dalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih

Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku

Kudu kelangan wong

Sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan

Ra doyan mangan

Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung

Awan aku kudanan

Sore mbok larani

Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke

Kabeh kenangan

Kowe tak boncengke

Turut dalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih

Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku

Kudu kelangan wong

Sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan, ra doyan mangan

Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan

 

Nek ra mbok dulang

Komentar untuk Pingal (41)

Yosfian Pratama Akbar
Yosfian Pratama Akbar

saiki nyatane koe malah milih, dikekep wong liyo

koe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan:')

Yosfian Pratama Akbar
Yosfian Pratama Akbar

NT febrianti

bayyu
bayyu

:')

Noor Muhamad Husen
Noor Muhamad Husen

cok🐎 sakdokare

Azwar Anas
Azwar Anas

sukurin🤣🤣🤣

sumpah, ini lagu fav ku. liriknya sesuai aku bgt🥺 baru ini nemu lagu jawa persis sm kisahku😥

Azwar Anas
Azwar Anas

jeruuuuuuu

tak kiro iki lagu,jebul kisahku 😭😭

Ratna Habsari
Ratna Habsari

lagunya enak ... favorit ku yg versi ngatmombilung... 👍❤️

Eko Saputro
Eko Saputro

ayu2 semangat

januariku full ambyar masszeh

Tria Febbyia
Tria Febbyia

januariku full ambyar masszeh

Freefire Dimas
Freefire Dimas

nyesek

.