Dengarkan Glowing Ra Jaminan lagu dari Vita Alvia dengan lirik

Glowing Ra Jaminan

Vita Alvia5 Mar 2021

Lirik Glowing Ra Jaminan

Loro ati

Kepingin nyokot lambeku Dewe

Ati isin ngerti awakmu gowo gandengan

Yo titeni

Getun awakmu ninggalke rabi

Wajah iki bakal tak glowing Ben mudak seksi

Nanging loro atiku kuciwo

Dandan menor ku sio sio

Nyumbang lagu

Ning temu manten mu

Bojomu nesu aku Kon metu

Yen we krungu tembang kangen iki

Lohku Brebes Mili Ra mari mari

Pikiranku ora karuan

Nyawang awakmu sesandingan

Mangan kok dulang

Turu sak kamar

Pingin ku mung cepet ngelalekno

Kabeh loro ati sing tak terimo

Sesok aku arep Ning pasar

Tuku klambi sendal sing anyar

Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Nanging loro atiku kuciwo

Dandan menor ku sio sio

Nyumbang lagu

Ning temu manten mu

Bojomu nesu aku Kon metu

Yen we krungu tembang kangen iki

Lohku Brebes Mili Ra mari mari

Pikiranku ora karuan

Nyawang awakmu sesandingan

Mangan kok dulang

Turu sak kamar

Pingin ku mung cepet ngelalekno

Kabeh loro ati sing tak terimo

Sesok aku arep Ning pasar

Tuku klambi sendal sing anyar

Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Yen we krungu tembang kangen iki

Lohku Brebes Mili Ra mari mari

Pikiranku ora karuan

Nyawang awakmu sesandingan

Mangan kok dulang

Turu sak kamar

Pingin ku mung cepet ngelalekno

Kabeh loro ati sing tak terimo

Sesok aku arep Ning pasar

Tuku klambi sendal sing anyar

 

Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Komentar untuk Glowing Ra Jaminan (71)

Gede Soplo
Gede Soplo

asik

Agus Brader
Agus Brader

sip

demong
demong

sip

triko rahman
triko rahman

tenane

abi
abi

Google translate bang....😂😂😂

Saetik saetik baheeeee

Mäššå Gäk Kęñąľ Sih
Mäššå Gäk Kęñąľ Sih

josss mantap👍

Arno So
Arno So

oke banget, suka banget 🍷

S Priyono Buchori Pray
S Priyono Buchori Pray

Nyaman base

triko rahman
triko rahman

ok banget

Bayu Handika Putra
Bayu Handika Putra

Bayu handika Putra