Dengarkan Jomblo Bebas lagu dari Aftershine dengan lirik

Jomblo Bebas

Aftershine29 Mar 2021

Lirik Jomblo Bebas

Loro ning njero ati iki

Mergo kowe sing njalari

Tresno tulus sing tak jogo

Ora nyongko kowe iso tego

Aku mung iso ngeguyu

Lehku ngerasakke polahmu

Lungamu ninggalke loro ning atiku

Kowe ngarang crito

Yen kabeh iki mau salahku

Wes bola bali kowe

Mung ngobral janji

Lambemu lamis

Nyatane raono bukti

Wes tak ikhlaske

Senadyan nggerus atine

Nyawang kowe pamer

Seng anyar kae

Ora masalah

Ora tak gawe susah

Sleman jembar, jogja luas

Jomblo bebas

Dan ora masalah

Ora tak gawe susah

Sleman jembar, jogja luas

Jomblo bebas

Saiki aku ngerasakke jebule

Yo penak dewe

Lungo dewe, bebas ngopo wae

Ora ono kowe nyatane

Aku biasa wae

Wes bola bali kowe

Mung ngobral janji

Lambemu lamis

Nyatane raono bukti

Wes tak ikhlaske

Senadyan nggerus atine

Nyawang kowe pamer

Seng anyar kae

Ora masalah

Ora tak gawe susah

Sleman jembar, Jogja luas

Jomblo bebas

Ora masalah

Ora tak gawe susah

Sleman jembar, Jogja luas

Jomblo bebas

Dan ora masalah, ora tak gawe susah

Sleman jembar, Jogja luas, jomblo bebas

Sleman jembar, Jogja luas, jomblo bebas

 

Sleman jembar, Jogja luas, jomblo bebas

Komentar untuk Jomblo Bebas (2)

Koo Rhika
Koo Rhika

single free~

Febry Arsha
Febry Arsha

mantabbb