Dengarkan Ditinggal Pas Sayang Sayange lagu dari Safira Inema dengan lirik

Ditinggal Pas Sayang Sayange

Safira Inema6 Jul 2020

Lirik Ditinggal Pas Sayang Sayange

Loro rasane ati, nganti ra biso lali

Tresno tulus songko ati dilarani

Kowe janji tresno tulus songko ati

Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku

Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane

Nganti koyo diiris iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange

Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane

Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele

Kowe nduwe tresno lliyane

Loro rasane ati, nganti ra biso lali

Tresno tulus songko ati dilarani

Kowe janji tresno tulus songko ati

Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku

Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane

Nganti koyo diiris iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange

Kore mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane

Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele

Kowe nduwe tresno liyane

 

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

Komentar untuk Ditinggal Pas Sayang Sayange (804)

default user img
fitri

kowe janji tresno..tulus songko ati..

semongko

default user img
Damara

piye kabarmu sayang?

default user img
N E Z U K O

tarik sis

default user img
Giow Alanz Part II

kebnyakn memang gitu pas sayang2ny ditinggal..yg pernah ngalami like

default user img
Yunita Khaira Wilda

suka sama lagunya tapi gak tau artunya apa😅

default user img
Isna Yoelieanea

mantull

default user img
Pairah

👍

default user img
nangdhut967

seneng tenan karo sik mixing vocalle mb safira soyo nyusst..josss 👍.. delay ne mantap ..

default user img
Chichi Vopie Gusarie

sukaaa bgt laguu nyaa♥️♥️♥️ tarikkk siss .

default user img
Nonchi I. Widyawatie

taulah kak..aku kan asli wong jowo..iso boso jowo wkwkkwkwkw

Emg tau artinya😅