Dengarkan Apa Kabar Mantan lagu dari Ndx Aka dengan lirik

Apa Kabar Mantan

Ndx Aka26 Mar 2021

Lirik Apa Kabar Mantan

Apakabar wong sing tau tak sayang

Apakabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui

Masalah percintaan tak piker keri

Masalalu ra perlu tak baleni

Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku

Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu

Mbien bubare mergo koe ono sing liyane

Waton minggat ninggal lungo aku sing ono neng kene

Tangise ati iki mergo koe sing jalari

Bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi

Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi

Terimakasih luka ini

Sekian ku pamit pergi

Apakabar wong sing tau tak sayang

Apakabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui

Masalah percintaan tak piker keri

Masalalu ra perlu tak baleni

Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Raiso di baleni getun kui tibo mburi

Koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani

Saiki koe ngemis njaluk aku akon bali

Yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

Saiki lungamu ora bakalan tak gondeli

Opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi

Sementara tak ngene wae aku dewe wani

Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Mas kang mas sing sepurane tenan

Mbiyen tau gawe atimu kelaran

Tak kiro dee iki luwih sayang

Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampean tak kangeni

Pengen dadi siji kabeh dibaleni

Tulong ngertio isi ati iki

Sumpah matiku rabakal tak larani

apakabar wong sing tau tak sayang

apakabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire koe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kui

masalah percintaan tak piker keri

masalalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

apakabar wong sing tau tak sayang

apakabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire koe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kui

masalah percintaan tak piker keri

masalalu ra perlu tak baleni

 

teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Komentar untuk Apa Kabar Mantan (268)

Anna Ukhibbu Ilaika Faqot
Anna Ukhibbu Ilaika Faqot

😉

siapa yg install joox cuma buat denger lagu ini

boby chairilsyah
boby chairilsyah

sak penak udele dewe jalok balikan🙊🙊

Wigati Febrianti
Wigati Febrianti

suka

mellaAlfianitaSa
mellaAlfianitaSa

kagak tau artinya tapi suka laguny👏

Danni Alivo
Danni Alivo

apa kabar wong sing tau tak ew...

Danni Alivo
Danni Alivo

uhuuyy

Irdaulay
Irdaulay

wes Ra tak urus , sak kareb e lah

kezia
kezia

😔😔😔😔

Teguh All
Teguh All

jeroo... tenan lagu Iki😭

Arif Mangun Hanjaya
Arif Mangun Hanjaya

😂😂😂

siapa yg install joox cuma buat denger lagu ini