Nginang Karo Ngilo

Purwati, Maruf Ardad26 Nov 2014
Lirik

Eh eh eh.. nginang karo ngilo

Kothak cilik mas nggo wadah mbako

Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono

Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo

Dituthuk nganggo pipo ledeng

Isi kapuk mas jenenge klentheng

Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng

Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Eman eman di-eman-eman

Wong dolanan malah dadi tenanan

Eman-eman di-eman-eman

Eman-eman jebule ora keduman

Pilih gethuk opo pilih tape

Podo-podo mas.. soko telane

Mbiyen piye saiki katone piye

Yen ra mathuk mumpung podo butuhe

Dituthuk nganggo pipo ledeng

Isi kapuk mas jenenge klentheng

Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng

Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Eman eman di-eman-eman

Wong dolanan malah dadi tenanan

Eman-eman di-eman-eman

Eman-eman jebule ora keduman

Eh eh eh.. nginang karo ngilo

Numpak jaran mas.. jarane belo

Mbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngono

Bungah susah jare dinggo wong loro

Bungah susah jare dinggo wong loro

 

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

cover
00:0000:00
Putar daftar

Tidak ada lagu yang ditambahkan