Dengarkan Aku Ikhlas lagu dari Aftershine dengan lirik

Aku Ikhlas

Aftershine30 Jan 2020

Lirik Aku Ikhlas

Aku nglakoni kabeh iki

Ikhlas seko ning ati

Nggo sliramu

Duh kang mas

Sepurane yen aku

Nggawe loro atimu

Aku ora menghargai

Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane

Aku raiso nompo

Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro koe

 

Pancen dudu jodone..

Komentar untuk Aku Ikhlas (287)

Sofyan Adi Putra
Sofyan Adi Putra

doanya demi kebaikan masi jomlo tapi lagi emang masi enak sendirian aja

Sofiii
Sofiii

Dengerin nih Lagu jadi tambah Galau! Pkok nya ngenak banget dah😞😞

kesya
kesya

ngomong ny udh ikhlas tpi di hti nolak untuk melupakan 😭😭😭

adnj
adnj

lagu sik tak nyanyike mbi almarhum kancaku :( suwargo langgeng kawanku ❤️

HeruHerawan
HeruHerawan

sini"

pengen duet nyanyiin lgu ini dgn sesorang..😶

Fajar Ma'ruf
Fajar Ma'ruf

Cuma modal tenang dan sabar, selebihnya hanya do'a🍃

Pauzen
Pauzen

lepaskan saja jika dia tidak bisa di atur,karena smw tidak bisa dipaksa,apalgi masalah hati,biar tuhan yang atur smw.

Muhammad Ihsanudin
Muhammad Ihsanudin

pernah dadi seng terpenting ngasi dadi sing terasing💁‍♂️

"yowes rapopo" rapopo trs yo remok maszehhh

@nt!s
@nt!s

Agil Prayoga
Agil Prayoga

.