Dengarkan Aku Ikhlas lagu dari Aftershine dengan lirik

Aku Ikhlas

Aftershine30 Jan 2020

Lirik Aku Ikhlas

Aku nglakoni kabeh iki

Ikhlas seko ning ati

Nggo sliramu

Duh kang mas

Sepurane yen aku

Nggawe loro atimu

Aku ora menghargai

Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane

Aku raiso nompo

Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro koe

 

Pancen dudu jodone..

Komentar untuk Aku Ikhlas (230)

notfanatikJ
notfanatikJ

Bahasa Enggresnya suasana hati ya mood, mungkin ini sebabnya kalau sudah hilang perasaan disebut moodar.

Firdian Firmansyah
Firdian Firmansyah

Cinta bagaikan sholat tarawih bukan siapa yang datang diawal melainkan yang kuat sampai akhir

dancok
dancok

aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki ( nasipe wong kere) dancooooooooooook 😔😔😔😔😔

SI WK
SI WK

memang benar ikhlas itu sakit, tapi mau gak mau gak bakalan bisa berubah juga walaupun gw gak ikhlas juga 😊

Ferdiansyah
Ferdiansyah

hai

Wandi Setiyawan
Wandi Setiyawan

Bawang Yo Bawang Nek Di Uleg Yo AJur Berjuang Yo Berjuang Nek Ra Diregani Yo Mundur ✌️

J-dhots
J-dhots

aku ikhlas ...cukup aku Sg ngerti perjuangan ku...

Yannie Suwandi
Yannie Suwandi

yowes rpp ...rasah di getuni🤣🤣🤣

Aris Saputri Dewi
Aris Saputri Dewi

dalam setiap perpisahan, tuhan selalu punya alasan. jangan sedih, tapi berterima kasih. ☺️

Esan
Esan

josssss