Dengarkan Sugeng Dalu lagu dari Vivi Artika dengan lirik

Sugeng Dalu

Vivi Artika1 Apr 2020

Lirik Sugeng Dalu

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani

Wis suwe we ra rene

We lungo mung masalah sepele

We golek liyane

Tambah loro

Yakin we teko nambahi sengsoro

Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali

Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka

Wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka

Wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

 

Wis cukup ra bakal tak baleni

 

Perihe ati sing mbok paringi

 

 

Ora tak baleni

Komentar untuk Sugeng Dalu (120)

Mantanmuuツ
Mantanmuuツ

Wih mbak jenengku pdoo koee wkwk

Sutrisno
Sutrisno

ada apa dengan cinta

Fajar
Fajar

kirim apo

Opan Apandi
Opan Apandi

Cendol dawet seger😅

Mus Bima
Mus Bima

Ora masok joss pokom e

bawhel
bawhel

mario leh mu dolanan ati.

amirsuedeb
amirsuedeb

enak banget, sexy suaranya jadi kebayang kemana² 👍🏻

darto
darto

asik

KARINA
KARINA

Jadi semangat euy

Arni_Stw
Arni_Stw

selamat malam 🌃

.