Dengarkan Loro Lopo lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Loro Lopo

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Loro Lopo

Loro Lopo - Didi Kempot

Written by:Eddy Nuansa

 

Tak rewangi loro lopo

 

Nganti lali dino

 

Rino lan wengi ora biso lali

 

Mung eling sliramu kuwi

 

Nanging aku koyo koyo

 

Koyo ra percoyo

 

Ora tak nyono aku ora ngiro

 

Saiki kowe cidro

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Ojo mung lamis ning lambe wae

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Yen ono wong liyo

 

Sing ngucapke tresno

 

Tresno karo kowe

 

Nanging aku koyo koyo

 

Koyo ra percoyo

 

Ora tak nyono aku ora ngiro

 

Saiki kowe cidro

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Ojo mung lamis ning lambe wae

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Yen ono wong liyo

 

Sing ngucapke tresno

 

Tresno karo kowe

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Ojo mung lamis ning lambe wae

 

Ngomonge wae sak tenane

 

Yen ono wong liyo

 

Sing ngucapke tresno

 

Tresno karo kowe

Komentar untuk Loro Lopo (69)

Budiono Budiono
Budiono Budiono

kjob

cumer
cumer

kanggen mas didi kempot...😓😢😭

Deedie P. N
Deedie P. N

👍👍👍

Yanto Galucho
Yanto Galucho

👍👍

laila
laila

ygu

😪😪😪

kitamto aswad
kitamto aswad

mantap jiwa pak dhe...

Lail
Lail

😪😪😪

nurularifinnn
nurularifinnn

0

ardy
ardy

Maturnuwun tinggalane karyanipun pak dhe......sae

aurora
aurora

😭😭😭