Dengarkan Mlaku Dewe lagu dari Guyub Rukun dengan lirik

Mlaku Dewe

Guyub Rukun23 Jan 2020

Lirik Mlaku Dewe

Tambah loro rosone atiku

Yen kelingan manise janji-janjimu

Janji arep mlaku bebarengan

Nanging saiki mung dadi kenangan

Pangapurane awakku

Sing rabiso nuruti pajalukanmu

Aku iki amung uwong ora ndue

Nanging koe ojo terus nyepelekke

Gawe atiku keloro

Nganti aku ora kroso

Koe gandeng ro wong liyo

Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke

Nanging koe sakpenakmu dewe

Ora mikr atikku neng kene

Aku tak trimo mlaku dewe

Pangapurane awakku

Sing rabiso nuruti pajalukanmu

Aku iki amung uwong ora ndue

Nanging koe ojo terus nyepelekke

Gawe atiku keloro

Nganti aku ora kroso

Koe gandeng ro wong lio

Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke

Nanging koe sakpenakmu dewe

Ora mikir atiku neng kene

Aku tak trimo mlaku dewe

Gawe atiku keloro

Nganti aku ora kroso

Koe gandeng ro wong liyo

Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke

Nanging koe sakpenakmu dewe

Ora mikir atiku neng kene

 

Aku tak trimo mlaku dewe

Komentar untuk Mlaku Dewe (5)

Faruq kaunang
Faruq kaunang

Cup cup cup 😁

janji arep mlaku bebarengan nanging saiki mung dadi kenangan🥺🥺😭

Yantii Bakhri
Yantii Bakhri

janji arep mlaku bebarengan nanging saiki mung dadi kenangan🥺🥺😭

Lio Nove Lio
Lio Nove Lio

nunggu Kaliurang

.tri
.tri

Adem bgt adem💙💙💙

Safira Deviana
Safira Deviana

aku seneng banget lagu nya ,,,jadi nangis 😭😭🙏🙏🥰🥰❤️❤️

.