Dengarkan NGERTENONO lagu dari DHE BAZ dengan lirik

NGERTENONO

DHE BAZ, Putri Kristya26 Nov 2020

Lirik NGERTENONO

Aku takut jatuh cinta lagi

Mesti tibone loro ati

Nanging tekomu ngobati

Loro atiku sing wingi

Kowe ojo slalu salah tompo

Ojo mbok padakne wong liyo

Awakku iki pancen bedo

Sing penting aku tresno sliramu

Ngerte-no-no raono wong liyo

Sing iso ngerteni

Karepe atiku iki

Mergo yo mung awakmu

Sing iso nambani

Tatu ning atiku

Sadarono kowe juarane

Sing iso ngalahke

Pilihanku sing liyane

Mugo awak'e dewe

Biso langgeng selawase

Nganti tekan sak matine

Kowe ojo slalu salah tompo

Ojo mbok padakne wong liyo

Awakku iki pancen bedo

Sing penting aku tresno sliramu

Ngertenono raono wong liyo

Sing iso ngerteni

Karepe atiku iki

Mergo yo mung awakmu

Sing iso nambani

Tatu ning atiku

Sadarono kowe juarane

Sing iso ngalahke

Pilihanku sing liyane

Mugo awak'e dewe

Biso langgeng selawase

Nganti tekan sak matine

Ngertenono raono wong liyo

Aku wis ngerteni

Sing iso ngerteni

Karepe atiku iki

Mergo yo mung awakmu

Sing iso nambani

Tatu ning atik, hu

Sadarono kowe juarane

Sing iso ngalahke

Pilihanku sing liyane

Mugo awak'e dewe

Biso langgeng selawase

Nganti tekan sak matine

Mugo awak'e dewe

Biso langgeng selawase

 

Nganti tekan sak matine

Komentar untuk NGERTENONO (3)

santinurmala
santinurmala

coba kalau ad liriknya pasti bagus,😥

Nesya putri
Nesya putri

👍👍🥰

Rizkia Arra
Rizkia Arra

#kowejuarane

.