Dengarkan Tulung lagu dari Happy Asmara dengan lirik

Tulung

Happy Asmara17 Apr 2020

Lirik Tulung

mbulan-mbulan gedhe

sing ono langit biru

tulung padangono uripku

lintang-lintang luku

sawangen awakku

wengi iki ora biso turu

angin sumilakno

gek enggal singkirno

loro sing ono awakku iki

wes meh pirang mongso

nggonku nandang loro

loro.. ku sing ono netro

tulung.. tulungono awakku

tulungono uripku.. tulungono atiku

angin lintang mbulan rungokno

rungokno suaraku.. rungokno tangisku.

tulung

angin sumilakno

gek enggal singkirno

loro sing ono awakku iki

wes meh pirang mongso

nggonku nandang loro

loro.. ku sing ono netro

tulung.. tulungono awakku

tulungono uripku.. tulungono atiku

angin lintang mbulan rungokno

rungokno suaraku.. rungokno tangisku.

tulung

tulung.. tulungono awakku

tulungono uripku.. tulungono atiku

angin lintang mbulan rungokno

rungokno suaraku.. rungokno tangisku.

 

tulung

Komentar untuk Tulung (33)

sigit
sigit

mantul

sigit
sigit

mantap happy suarane

ryangarenk
ryangarenk

🖒🖒🖒

Uujunaryo
Uujunaryo

mantul banget gituloh 👍👍

Sugeng Ndalu
Sugeng Ndalu

mantul2

masmu
masmu

mantal

086372
086372

mantull 👍👍

Nanang Widodo
Nanang Widodo

Lintang Lintang Lugu

Oky Aryan
Oky Aryan

😴

Abinaya Alex
Abinaya Alex

👍