Kataji 2014 Yura
TrekKataji

Artis: Yura

Album: aD@

Waktu rilis: 19-03-2014

Uuuh...

Anjeun mentang asmara

Uuuh...

Rasa di awang-awang

Uh uh uh uh uuuuh

Uh uh uh uh uuuuh

Uuuh...

Sanajan kuring geus apal

Uuuh...

Anjeun mah tukang jegal

Uuuh...

Anjeun ngan ukur ulin ulinkeun rasa

Rasa

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Ieu hate bet kataji

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Ieu hate bet kataji

Ka iwat endahna basa

Ka irut imut nu manis

Hate bet kataji

Uuuh... hmmm...

Uuuh...

Cidra kalim ku cinta

Uuuh...

Bohong kasapu asih

Uuuh...

Kaduyung deudeuh

Kuring naroma cinta

Cintana

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Ieu hate bet kataji

Ieu hate bet kataji

Ka iwat endahna basa

Ka irut imut nu manis

Hate bet kataji

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji kataji...

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Ieu hate bet kataji

Na kunaon

Na kunaon

Na kunaon

Ieu hate bet kataji

Ka iwat endahna basa

Ka irut imut nu manis

Hate bet kataji

Uuuhh...

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

Album default
00:00/00:00
(0)