Sayang

LaguSayang

Artis: Via Vallen

Album: Sayang

Waktu rilis: 28-02-2017

sayang opo kowe krungu jerite atiku

mengharap engkau kembali

sayang nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku

sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu

pepuja neng ati nanging koe ra reti

koe sik tak wanti-wanti

malah jebul saiki koe mblenjani janji

jare sehidup semati nanging opo bukti

koe medot tresno demi wedokan liyo

yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten

yen sampun mekaten,

merana uripku

aku welasno kangmas,

aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku

mengharap engkau kembali

sayang nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati

yen pancen dalane kudu kuwat ati

ibaratke sego uwis dadi bubur

nanging tresno iki ora bakal luntur

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu

ora ono liane sing iso dadi penggantimu

wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku

nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten

yen sampun mekaten,

merana uripku

aku welasno kangmas,

aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku

mengharap engkau kembali

sayang nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku

mengharap koe bali neng jero ati iki

nganti rambutku putih,

nangis eluh dadi getih

mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku

aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati

mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi

selamanya sampai akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten

yen sampun mekaten, merana uripku

aku welasno kangmas, aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku

mengharap engkau kembali

sayang nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu

cintamu kan tetap abadi

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

00:00/00:00
(0)