Sayang 2017 Via Vallen
TrekSayang

Artis: Via Vallen

Album: Sayang

Waktu rilis: 28-02-2017

Sayang - Via Vallent

Written by:Anton Obama/Ascada Musik

 

Sayang

Opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Wes tak cobo nglalek'ke

Jenengmu soko atiku

Sak tenane ra ngapusi

Isih tresno sliramu

Pujo pujane ati

Nanging kowe ora reti

Kowe sing tak wanti wanti

Malah jebul saiki

Kowe mblenjani janji

Jare sehidup semati

Nanging opo bukti

Kowe medot tresnoku

Demi wedok'an liyo

Yo wes ora popo

Insyaallah aku iso

 

Liiiloo

Meh sambat kalih sinten

 

Yen sampun mekaten

Merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

 

Sayang

 

Opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Hari demi hari uwis tak lewati

 

Yen pancen dalane kudu kuat ati

Ibarate sego uwis dadi bubur

Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki ancen tresno awakmu

Ora ono liyane sing iso dadi penggantimu

Wes kanggo awakmu sing cocok ning atiku

Nganti rambutku putih atiku ra bakal krungu

 

Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku

 

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnaku

 

Sayang opo krungu tangise atiku

Mengharap kowe bali

Ning jero ati iki

Nganti rambutku putih

Tangis eluh dadi getih

Mbok yo gek ndang bali

Nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu

Sak jero ning atiku

Aku ra iso ngapusi

Sak tenane ring ati

Mung kanggo sliramu

Cintamu tetap abadi

Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti mrmutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Percoyo mboko pepujamu

Cintamu tetap abadi

Yeah

***Lirik didapat dari pihak ketiga***

Album default
00:00/00:00
(0)